Hanci - Enbe Orkestrasi - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Hanci - Enbe Orkestrasi

Yorumcu : aytekin kurt

  Am                 Dm
Gurbetten gelmiiim yorgunum hanci
  G                   C
iuraya bir yatak ser yavai yavai
  Am            Dm
Aman karanliii görmesin gözüm
  E             Am
Perdeleri ger yavai yavai

  Am                 Dm
Kederliydim heryer bana yabanci
  G                C
Dertliyim çekinme doldur hanci
  Am               Dm
Önce kimildar hafif bir sanci
  E                Am
Ayrilik sonradan yavai yavai

  Am                  Dm
Bende bir resmin var yarisi yirtik
  G                  C
On yildir evimin kapisi örtük
  Am                  Dm
Garip bir de sarhoi oldu mu artik
  E                   Am
Bütün sirlarini der yavai yavai

  Am                 Dm
Gurbetten gelmiiim yorgunum hanci
  G                   C
iuraya bir yatak ser yavai yavai
  Am                 Dm
Aman karanliii görmesin gözüm
  E                  Am
Perdeleri ger yavai yavai

 Am                 Dm
iite hanci ben hep böyleyim
                 G
Öteyi ne sen sor ne ben söyleyim
  C                     Am
Kaldir artik boi kadehi kaldir! artik neyleyim
  Dm                E      Am
iu bizim hesabi gör yavai yavai

  Am                 Dm
Gurbetten gelmiiim yorgunum hanci
  G                  C
iuraya bir yatak ser yavai yavai
  Am                 Dm
Aman karanliii görmesin gözüm
  E                  Am
Perdeleri ger yavai yavai

Söyleyen : Enbe Orkestrasi - Bu gitar akoru 1754 kez okundu

Enbe Orkestrasi şarkıları

+ Hanci
+ Unutamam

+ Söz Vermiitin ( 45876 )