Sen Anlarsin - Emre Aydin - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Sen Anlarsin - Emre Aydin

Bm                        Em                      G
Bugun biraz gerginim yine sesim degiiik gelebilir biraz ama
             Bm
Sen anlarsin bana katlanirsin
Bm                      Em                    G
Tuhaf laflar edebilirim seni belki üzebilirim ama sen
         Bm
Susarsin çunku beni tanirsin
Gm
Öyle çabuk kizma derdin hep
F#m
Bu kadar da kolay alinma
Em                    Bm
O zaman beni sar hadi saril bana
Gm
Deiiimez huylar bilirsin
F#m
Bir kere de sen dene aliimayi
Em                        Bm
Ben göisüne yatarken öyle derin nefes alma
Bm                        Em
Bu ara ihtiyacim var sana ellerimi sakin birakma
A                        F#m
Bana huzur veren tek yer senin yanin unutma
Bm                         Em
Gün varincaya kadar sabaha sakin hiç bir yere kalkma
A                     F#m             Bm
Fazla bir iey istemem sadece dur burda

Söyleyen : Emre Aydin - Bu gitar akoru 6787 kez okundu

Emre Aydin şarkıları

+ Afili Yalnizlik
+ Bu Ara ihtiyacim Var Sana
+ Bu Kez Anladim
+ Dayan Yalnizliiim
+ Emre Aydin-ve Gülümse iimdi Bebeiim
+ Git
+ Gitorjinal
+ Hareket Vakti
+ ihtiyacim Var Sana
+ Kalan Sailar Senin Olsun
+ Kim Dokunduysa Sana
+ Kim Dokunduysa Sana Ona Git
+ Sen Anlarsin
+ Tesadüfen

+ Çareler Çaresiz ( 81535 )
+ Bu Kez Anladim ( 66444 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52375 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49260 )
+ Zor ( 47302 )
+ Damla Damla ( 46424 )
+ Söz Vermiitin ( 45982 )
+ Ankara ( 45691 )
+ Git ( 41596 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40889 )