Kim Dokunduysa Sana - Emre Aydin - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Kim Dokunduysa Sana - Emre Aydin

Emre aydin - kim dokunduysa sana

Dm
Yapma,  dokunma
                          Am
Kim dokunduysa sana   . ona git
                          Bb
Nerde unuttuysan beni   . orda kal
                  Am
Ezdirmem kendimi sana

Am
"Yaptim çünkü aiik oldum" deme,  konuima
                         C
Ona öyle demezler buralarda
C
Alem inansa sözüne ben inanmam

Am
Bei para eder mi varliiin 
                     C
Ki yokluiun beni acitsin
C
Alem eiilsin önünde,  ben eiilmem

Dm
Yapma,  dokunma
                         Am
Kim dokunduysa sana   . ona git
                          Bb
Nerde unuttuysan beni   . orda kal
                  Am
Ezdirmem kendimi sana

Am
Sen öirettin bana ailamayi
                       C
Baiima yastik basip hiçkirmayi
                       Am
Alem affetse seni ben affetmem

Am
Onlar gibi deiilim ben
                   C
Adam olmadi hala benden
                   Am
Adam kölen olsun senin,  ben olmam

Dm
Yapma,  dokunma
                          Am
Kim dokunduysa sana   . ona git
                          Bb
Nerde unuttuysan beni   . orda kal
                  Am
Ezdirmem kendimi sana

Söyleyen : Emre Aydin - Bu gitar akoru 7808 kez okundu

Emre Aydin şarkıları

+ Afili Yalnizlik
+ Bu Ara ihtiyacim Var Sana
+ Bu Kez Anladim
+ Dayan Yalnizliiim
+ Emre Aydin-ve Gülümse iimdi Bebeiim
+ Git
+ Gitorjinal
+ Hareket Vakti
+ ihtiyacim Var Sana
+ Kalan Sailar Senin Olsun
+ Kim Dokunduysa Sana
+ Kim Dokunduysa Sana Ona Git
+ Sen Anlarsin
+ Tesadüfen

+ Çareler Çaresiz ( 81391 )