Emre Aydin-ve Gülümse iimdi Bebeiim - Emre Aydin - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Emre Aydin-ve Gülümse iimdi Bebeiim - Emre Aydin

Gm           Cm
Sakin ailama, tanidik yalnizlik
Cm                     D
Evvelallah taniitik evvelden
Gm              Cm
Kokunu birakma, çok sevdim kokunu
Cm                 D
Bilemezsin götür kokunu
        Gm  Cm  Cm  Gm
Bebeiim                        .bebeiim  ))) A

Gm                Cm
Çocuktun hep sen, elinde balonla
Cm                     D
Engel miydim ben, iine miydim
Gm                   Cm
Bir bakmiiim ki ben, elmalar düimüi
Cm                     D
Tükenmiiiz kepenkler inmii

Tekrar A

Gm                   Cm
Ve uiraimak anlamsiz, yüzündeki yabanci
D#                D
Her geçen saniye, bana daha yabanci
Gm                 Cm
Ve böyle olmasin, bildiiim gibi kal sen
D#               D
Her geçen saniye daha da zorlaimasin

Gm
Ve gülümse iimdi
Cm
Gülümse iimdi
D#
Gülümse iimdi
D
Vee gülümse iimdi

Tekrar A

Gm                   Cm
Hakliydin hep sen, acilar bedava
Cm                       D
Mecburduk hep uzaktan bakmaya
Gm                   Cm
Çok yorgunum ben, eski bir saat gibi
Cm                      D
Hirpalandim istanbul gibi

Tekrar A

Cm            D#
Oyunun en güzel yerinde
             D
Zil çalinca, üzülürdük ya
      Gm
Öyleyim

Söyleyen : Emre Aydin - Bu gitar akoru 6598 kez okundu

Emre Aydin şarkıları

+ Afili Yalnizlik
+ Bu Ara ihtiyacim Var Sana
+ Bu Kez Anladim
+ Dayan Yalnizliiim
+ Emre Aydin-ve Gülümse iimdi Bebeiim
+ Git
+ Gitorjinal
+ Hareket Vakti
+ ihtiyacim Var Sana
+ Kalan Sailar Senin Olsun
+ Kim Dokunduysa Sana
+ Kim Dokunduysa Sana Ona Git
+ Sen Anlarsin
+ Tesadüfen