Dayan Yalnizliiim - Emre Aydin - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Dayan Yalnizliiim - Emre Aydin

Kapo:3

Am         F          Am           F               Am
Karla kariiik yaiar hüzün, üstüm baiim hep uzun kollu
       F        E                       Am
Benden iyi bilirsin, anlatmama lüzum var mi
    F              Am        F         Am
Gözlerim senden sonra hep parçali bulutlu
       F            E                    Am
Sen de baksan görürsün bakmaya yüzün var mi

C               E
Mutlu muyduk ki sade nefes aldik
F                      E
Biktim artik uzatma yaslan bana aila

Am             Dm               Am
Kal yanimda böyle sonbahar gelince
               E               Am
Soysuzlar içinde kalma yalnizliiim
              Dm             Am
Bak yenildik iite zamani gelince
               E                Am
Kalkariz belki de dayan yalnizliiim

Am   F         Am      F           Am
Uzun yola gitmeden iki koltuk ayirttim
       F          E                    Am
Seninkisi cam kenari sormana lüzum var mi
      F            Am          F           Am
Farki yok ki geçmiiten ilk kez görmüi deiilsin
      F         E                       Am
Hiç kuraya girmeden hep kisa çöpü çekmiisin

Söyleyen : Emre Aydin - Bu gitar akoru 11230 kez okundu

Emre Aydin şarkıları

+ Afili Yalnizlik
+ Bu Ara ihtiyacim Var Sana
+ Bu Kez Anladim
+ Dayan Yalnizliiim
+ Emre Aydin-ve Gülümse iimdi Bebeiim
+ Git
+ Gitorjinal
+ Hareket Vakti
+ ihtiyacim Var Sana
+ Kalan Sailar Senin Olsun
+ Kim Dokunduysa Sana
+ Kim Dokunduysa Sana Ona Git
+ Sen Anlarsin
+ Tesadüfen

+ Çareler Çaresiz ( 81535 )
+ Bu Kez Anladim ( 66444 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52375 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49260 )
+ Zor ( 47302 )
+ Damla Damla ( 46424 )
+ Söz Vermiitin ( 45982 )
+ Ankara ( 45691 )
+ Git ( 41596 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40889 )