Bu Ara ihtiyacim Var Sana - Emre Aydin - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Bu Ara ihtiyacim Var Sana - Emre Aydin

Bu ara ihtiyacim var sana

                                   Emre aydin

   Bm
  Bugün biraz gerginim yine
    G
  Sesim deiiiik gelebilir biraz
        D7        F#   G          Bm
  Ama sen anlarsin, bana katlanirsin
   Bm
  Tuhaf laflar edebilirim
   G
  Seni belki üzebilirim
       D7      F#      G            Bm
  Ama sen susarsin, çünkü beni tanirsin

   Bm
  Öyle çabuk kizma derdin hep
   G
  Bu kadar da kolay alinma
   A
  O zaman beni sar
  F#
  Hadi saril bana
   Bm
  Deiiimez huylar bilirsin
    G
  Bir kere de sen dene aliimayi
    A
  Ben göisüne yatarken
    F#
  Böyle derin nefes alma

  Bm
  Bu ara ihtiyacim var
Sana                       )
  G                                               )
  Ellerimi sakin
Birakma                          )
  A                             F#                )
  Bana huzur veren tek yer senin yanin
Unutma     )
   Bm                                             )
  Gün varincaya kadar
Sabaha                      )         2
Defa
    G                                             )
  Sakin hiçbir yere
Kalkma                        )
   A                                              )
  Fazla biiey
istemem                             )
       F#       Bm                                )
  Sadece dur
Burda  .                               )

                          Mecnun54@hotmail.com

Söyleyen : Emre Aydin - Bu gitar akoru 8588 kez okundu

Emre Aydin şarkıları

+ Afili Yalnizlik
+ Bu Ara ihtiyacim Var Sana
+ Bu Kez Anladim
+ Dayan Yalnizliiim
+ Emre Aydin-ve Gülümse iimdi Bebeiim
+ Git
+ Gitorjinal
+ Hareket Vakti
+ ihtiyacim Var Sana
+ Kalan Sailar Senin Olsun
+ Kim Dokunduysa Sana
+ Kim Dokunduysa Sana Ona Git
+ Sen Anlarsin
+ Tesadüfen

+ Çareler Çaresiz ( 81535 )
+ Bu Kez Anladim ( 66444 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52375 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49260 )
+ Zor ( 47302 )
+ Damla Damla ( 46424 )
+ Söz Vermiitin ( 45982 )
+ Ankara ( 45691 )
+ Git ( 41596 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40889 )