Afili Yalnizlik - Emre Aydin - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Afili Yalnizlik - Emre Aydin

Am                               F
Ölsem,  ölsem,  ölsem hemen iimdi.
Am                                  F
Kacsam,  gitsem, kacsam tam da simdi.
Dm7
Bu kez pek bi afili yalnizlik
Am
Aldatan bi kadin kadar düsman
E                  Am
Aizi bozuk üstelik birakmiyor acitmadan.
Dm7
Bu kez pek bi afili yalnizlik
Am
Ailayan bi kadin kadar düsman
E                     Fmaj7 E
Tuzaklar kurmui üstelilk,  birakmiyor acitmadan

  ((Am                    Dm7
A ((bitiyorum her nefeste, ne halim varsa gördüm.
  ((Fmaj7                           E
  ((Çok koitum,  cok yoruldum ve iimdi bende düitüm.

Am                                  F
Sövdüm,  sövdüm,  sövdüm ben dünyaya.
Am                                     F
Acilara,  sokaklara ait olmayan insanlara.
Dm7
Bu kez pek bi afili yalnizlik
Am
Aldatan bi kadin kadar düsman
E                  Am
Aizi bozuk üstelik birakmiyor acitmadan.
Dm7
Bu kez pek bi afili yalnizlik
Am
Ailayan bi kadin kadar düsman
E                    Fmaj7 E
Tuzaklar kurmui üstelilk,  birakmiyor acitmadan

A tekrar

Dm7            Fmaj7     Dm7
Deimezmii hiç, uirasmaya bu kez mecalim yok hic
Fmaj7     E
Dayanmaya, dayanmaya.

A tekrar

Söyleyen : Emre Aydin - Bu gitar akoru 21293 kez okundu

Emre Aydin şarkıları

+ Afili Yalnizlik
+ Bu Ara ihtiyacim Var Sana
+ Bu Kez Anladim
+ Dayan Yalnizliiim
+ Emre Aydin-ve Gülümse iimdi Bebeiim
+ Git
+ Gitorjinal
+ Hareket Vakti
+ ihtiyacim Var Sana
+ Kalan Sailar Senin Olsun
+ Kim Dokunduysa Sana
+ Kim Dokunduysa Sana Ona Git
+ Sen Anlarsin
+ Tesadüfen

+ Damla Damla ( 46838 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41252 )