Senin Tenin - Emre Altui - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Senin Tenin - Emre Altui

Am        G
Yine yalnizim yine
F          E
Bu dört duvar içinde
Am        G
Deiiimiyor çok uzaklar
F          E
Gece gündüz bi biçimde
Am          G
Seni düiündüm birde
F        E
Bugün gibi yine dünde
Am      G
Sen kokan giysiler
F         E
Bugün hala üzerimde
Am                   E
Senin tenin benim huzur yerim
Am                     E
Senin kokun nefes alma sebebim

Am        G
Ne yersin ne içersin
F           E
Sadece kalbim bunu bilsin
Am      G          F       E
Sevgili bulduysan yokluiunda
            Am
Dayanamam buna

Söyleyen : Emre Altui - Bu gitar akoru 1598 kez okundu

Emre Altui şarkıları

+ Aik-i Kiyamet
+ Benimi Buldun
+ Bir De Bana Sor
+ Bu Kadar Mii
+ Gel Gel
+ Gidecek Yerim mi Var
+ Hasret
+ ians
+ ibreti Alem
+ Neyleyim
+ Rüya Fani Dünya
+ Senin Tenin
+ Sensiz Olmuyor
+ Su Gibisin
+ Yani

+ Çareler Çaresiz ( 81819 )
+ Bu Kez Anladim ( 66626 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49492 )
+ Zor ( 47495 )
+ Damla Damla ( 46684 )
+ Söz Vermiitin ( 46164 )
+ Ankara ( 45915 )
+ Git ( 41791 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41149 )