ians - Emre Altui - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

ians - Emre Altui

Intro: Em Bm C G
       Em Bm C Em
   Em7
   Bu vücudun içinde olmasada iansim
   Em7
   Bir tebessüm yüzünde küsmem mi lazim
   Em7
   Her yeni bir günde dönerse diye iansim
   Em7
   Bir ümit bekleyince nefessiz kaldim

Am         D  C         Bm
   inan bana sen baikaydin
Am          D       C         Bm
   Gerçek diye kendimi kandirdim

Em       Bm  C    G   Em  Bm        C    Em
   Bilseydim yalanmii umursarmiydim iansi
Em       Bm  C    G   Em  Bm        C     Em
   Bilseydim yalanmii buymui hayatin dansi

Em7 bölümleri arpej ve iu iekilde

E                                    0    -
B        -3  -3  -3        3  -3  -3  -3  -
G      -0    0  -0        0  -0  -0        
D    -2    -2  -2        2  -2  -2        -
A                                          
E  0                  -0                  -

Söyleyen : Emre Altui - Bu gitar akoru 1695 kez okundu

Emre Altui şarkıları

+ Aik-i Kiyamet
+ Benimi Buldun
+ Bir De Bana Sor
+ Bu Kadar Mii
+ Gel Gel
+ Gidecek Yerim mi Var
+ Hasret
+ ians
+ ibreti Alem
+ Neyleyim
+ Rüya Fani Dünya
+ Senin Tenin
+ Sensiz Olmuyor
+ Su Gibisin
+ Yani

+ Çareler Çaresiz ( 81814 )
+ Bu Kez Anladim ( 66623 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52541 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49487 )
+ Zor ( 47491 )
+ Damla Damla ( 46677 )
+ Söz Vermiitin ( 46160 )
+ Ankara ( 45908 )
+ Git ( 41786 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41143 )