Bir De Bana Sor - Emre Altui - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Bir De Bana Sor - Emre Altui

Am
Nerden aklima esti kim bilir
C      E7       Am
Gezdim dün gece iehri iöyle bir
Am
Herkes evinde kendi halinde
C      E7           Am
Her yerde huzur her yerde neie

E7              Dm
Bir ben uykusuz bir ben huzursuz 
E7          Am
Bir ben çaresiz bir ben sensiz

                  Dm                  )
Gel sen ne çektiiimi bir de bana sor  )
E7              Am                    )
Nerde nasil yaiarim bir de bana sor   )
                 Dm                   ) NAKARAT
Evlerin iiiklari bir, bir yanarken    )
E7                Am                  )
Bendeki karanliii gel de bana sor     )

Am
Nerden aklima esti kim bilir
C      E7          Am
Gezdim dün gece iehri iöyle bir
Am
Eski sokaklar yerli yerinde
C           E7              Am
Dostlar oturmui kir kahvesinde
E7              Dm
Bir ben uykusuz bir ben huzursuz 
E7          Am
Bir ben çaresiz bir ben sensiz

NAKARAT

Söyleyen : Emre Altui, Erol Evgin - Bu gitar akoru 2488 kez okundu

Emre Altui şarkıları

+ Aik-i Kiyamet
+ Benimi Buldun
+ Bir De Bana Sor
+ Bu Kadar Mii
+ Gel Gel
+ Gidecek Yerim mi Var
+ Hasret
+ ians
+ ibreti Alem
+ Neyleyim
+ Rüya Fani Dünya
+ Senin Tenin
+ Sensiz Olmuyor
+ Su Gibisin
+ Yani