Aik-i Kiyamet - Emre Altui - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Aik-i Kiyamet - Emre Altui

Em           Am          B7          Em
Herkes aikini yazmii duvarlara kaiitlara
Am          C       B7          Em
Ben seni sardim sakladim yarinlara
Am           B7        C        Em
Beklerim günüm gelecektir nihayet
Am                  B7       Em
Sonu yok bunun bu aik-i kiyamet

Am                 B7            Em
Yar elinden ölüm olacak benim sonum
C                  B7         Em
Sonu yok bunun bu aik-i kiyamet

Em
Sen ister al ister yere vur 
             Bm
Sana hasret gönül sana kul
   C       B7              Am
Bak haykiriilarim hiç bitmiyor 
   C            B7          Em
Sen olmasan da sensiz olmuyor

Söyleyen : Emre Altui - Bu gitar akoru 3983 kez okundu

Emre Altui şarkıları

+ Aik-i Kiyamet
+ Benimi Buldun
+ Bir De Bana Sor
+ Bu Kadar Mii
+ Gel Gel
+ Gidecek Yerim mi Var
+ Hasret
+ ians
+ ibreti Alem
+ Neyleyim
+ Rüya Fani Dünya
+ Senin Tenin
+ Sensiz Olmuyor
+ Su Gibisin
+ Yani

+ Zor ( 47425 )
+ Damla Damla ( 46603 )
+ Söz Vermiitin ( 46106 )
+ Ankara ( 45847 )
+ Git ( 41730 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41072 )