Unutabilsem - Emrah - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Unutabilsem - Emrah

   Em
Hala  hislerimde hala özlemimdesin    )
  F                   Em              )  2
Sen acý sen tatlý günlerimdesin       )

 Am                 G  Am      Em
Unutmak kolay olsa çoktan unuturdum
    Am                G   Am       Em
Boþvermek kolay olsa kendimi avuturdum

   Am               G
Faydalar faydasýz imkanlar imkansýz  )
  F               Em                 ) 2
Uzayan gecelerde saatler zamansýz    )

 C                       Em
Ah ne yapsam ne yapsam  kurtulabilsem 
 Am               Em  Am  Em
Ne yapsam gönlümü avutabilsem

   Em          Am
Kendimi unuttum unutuldumda
 G         F         Dm   Em
Bir seni benim gibi unutabilsem
G             F            Dm   Em
Hiç olmazsa yýlda bir gün kavuþabilsem

Am...Em...F...G...F...Em

Söyleyen : Emrah - Bu gitar akoru 3723 kez okundu

Emrah şarkıları

+ Aklimda Birtek Sen
+ Belalim Benim
+ Götür Beni Gittiiin Yere
+ ihtiyaci Var
+ Kabul
+ Nöbetlerdeyim
+ Unutabilsem

+ Çareler Çaresiz ( 81481 )
+ Bu Kez Anladim ( 66414 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52344 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49219 )
+ Zor ( 47262 )
+ Damla Damla ( 46365 )
+ Söz Vermiitin ( 45944 )