ihtiyaci Var - Emrah - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

ihtiyaci Var - Emrah

    Am                       bb
Korkmuyorum ölmekten, korkum sensiz yaiamak
     Gm                     am
Zor geliyor her güne, hasretinle bailamak
    Am                      bb
Kavuimak istiyorum, her An sana kavuimak
    Gm                      am
Zor geliyor birtanem, yokluðuna aliimak

(bridge)
   Dm              am
Çareyse aikima seninle ölmek
  Bb               Gm    Am
Korkmadan seninle ölmek isterim
F       Gm       Am      Bb
Senin yaiamak,  seninle gülmek
C      Dm      C      Dm   Am
Hayati seninle sevmek isterim

(chorus)
     Bb           Gm
ihtiyaci var, ihtiyaci var
     Am              Dm
Ruhumun sevgine ihtiyaci var
     Bb               Gm
iu gençlik ömrümün, Bi çare gönlümün
     Am              Dm
Sana her günümün ihtiyaci var.....

Vurulsa Da yüreyim, kanim akmaz hasretten
Çürümez Ki bedenim, sana haret gitmekden
Ariya bal olurum, mezarimda çiçekten
Konarim yar tenine, korkmam tekrar ölmekden.....

Söyleyen : Emrah - Bu gitar akoru 4834 kez okundu

Emrah şarkıları

+ Aklimda Birtek Sen
+ Belalim Benim
+ Götür Beni Gittiiin Yere
+ ihtiyaci Var
+ Kabul
+ Nöbetlerdeyim
+ Unutabilsem