Kiz Sen istanbulun Neresindensin - Emel Sayin - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Kiz Sen istanbulun Neresindensin - Emel Sayin

Am
Duruiun andirir asil soyunu
Dm
Hisar, kuruçeime, sahil boylu mu
                Am
Arnavutköylü mü ortaköylü mü
E                   F/am
Kiz sen istanbul'un neresindensini)2

Am                  F
Bilmem sözlü müsün, ya niianli mi
G                   Am
Sevgilin yaili mi, delikanli mi
Dm                Am
Emirgan, bebekli, aiiyanli mi
E                   F/am
Kiz sen istanbul'un neresindensini)2

Am
Baiinda esen kavak yeli mi
Dm
Gözünden akan aikin seli mi
                  Am
Sariyer, tarabya, istinyeli mi
E                   F/am
Kiz sen istanbul'un neresindensini)2

Am                  F
Soyun burali mi, baika yerden mi
G                   Am
Huyun aiiiina küsenlerden mi

Dm                Am
Yeiilköy, florya, bakirköy'den mi
E                   F/am
Kiz sen istanbul'un neresindensini)2

Am
Gülüiün sahte mi, yoksa candan mi
Dm
Bailarbaiindaki tozlu yoldan mi
                  Am
Erenköy, kadiköy, üsküdar'dan mi
E                   F/am
Kiz sen istanbul'un neresindensini)2

Am                  F
Merhametin bahar, yoksa kiitan mi
G                   Am
Tatli yanaiindan, çatik kaitan mi
Dm                Am
Esentepe, yildiz, beiiktai'tan mi
E                   F/am
Kiz sen istanbul'un neresindensini)2

Söyleyen : Emel Sayin - Bu gitar akoru 2387 kez okundu

Emel Sayin şarkıları

+ Bir ilkbahar Sabahi
+ Kiz Sen istanbulun Neresindensin
+ Mavi Boncuk

+ Zor ( 47425 )
+ Damla Damla ( 46603 )
+ Söz Vermiitin ( 46106 )
+ Ankara ( 45847 )
+ Git ( 41730 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41072 )