Berdui - Ekrem Düzgünoilu - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Berdui - Ekrem Düzgünoilu

Berdui

Am            Bb
Bir berduium yerim yok mekanim yok
Gm
Sebebim
Am C    Am C
Oooooo oooooo

Am            Bb
Bir berduium dilim yok lisanim yok
Gm
Zikrim

Am  C   Am C
Oooooo oooooo

Dm    Am C Bb
Anlaaaa
Am   C
Aik vaaar
Dm    Am C Bb
Anlaaaa
Bb
Bilsen ne çok sevmiiim seni

Am C    Am C
Oooooo oooooo

Am        Bb   Am         Bb
Berduium gönül bir akiam gel bana
Dm
içim hazin hazin
Dm                   C       Bb
Sorarlar derdin nedir aik derim bilmezler
 Bb    C       Am
Berdui deyip geçerler
Am        Bb   Am         Bb
Berduium gönül kimse bilmez derdimi
Dm
Dilimde bin vuslat
Dm                   C       Bb
Sorarlar vuslat nedir aik derim bilmezler
Bb    C       Am
Berdui deyip geçerler
Am            Bb
Bir berduium sorum yok cevabim yok
Gm
Sebebiim
Am            Bb
Bir berduium günah yok sevabim yok
Gm
Zikriiim

Ersen altintas- ersenaltintas@yahoo.com

Söyleyen : Ekrem Düzgünoilu - Bu gitar akoru 2240 kez okundu

Ekrem Düzgünoilu şarkıları

+ Berdui
+ Hasret
+ Vazgeçtim Aiktan

+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52416 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49312 )
+ Zor ( 47339 )
+ Damla Damla ( 46484 )
+ Söz Vermiitin ( 46025 )
+ Ankara ( 45744 )
+ Git ( 41632 )