Senden Uzak - Ege - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Senden Uzak - Ege

Em                                              Am
Senden uzak senden uzak bir otel odasinda simdi yalnizim
           B                                           Em
Anlami yok anlami yok dost olmuyor basucumda duran kitabim

Sonu gelmez sonu yok ucu yok dibi yok
               Am
Bir hasret gidabindayim
          B
Gel desen gel desen de gelemem ki
                   Em
Çaresizligimin ortasindayim
                     Am                       Em
Tüm yollarim sana dogru sana dogru tüm sarkilarim
                   Am           B       Em
Sensiz hersey keyifsiz bölük pörçük uykularim
                     Am
Nasil anlatmali bunu seni çok özledim
C                     B
Sensiz geçen günlerde aramani bekledim
Em                   Am
Nasil anlatmali bunu seni çok özledim
C                      B
Sensiz geçen gecelerde aramani istedim

TEKRAR

Nasil anlatmali bunu seni çok özledim
C                     B
Sensiz geçen günlerde aramani bekledim
Em                   Am
Nasil anlatmali bunu seni çok özledim
C                      B
Sensiz geçen gecelerde aramani istedim

Söyleyen : Ege - Bu gitar akoru 2621 kez okundu

Ege şarkıları

+ Aika Hayir Denmiyor
+ Bir Gece Vakti
+ Delice Bir Sevda
+ Dudaklarinla Isit Beni
+ Esmer Firtina
+ Evlilik Yaramamii Sana
+ Gam Calar
+ Gül Bahçem
+ Hurma Gözlüm
+ izmir
+ Kadere Bak
+ Karanliktan Aydinliia
+ Keike
+ Of Of
+ Senden Uzak
+ Seninle Ayni Kentte Kalamam
+ Sirça Köik
+ Sonsuza Dek Sevildiiini Bil Yeter
+ Yai Yaimurum
+ Yalanim Varsa
+ Yaz Aikim
+ Yoksun Yanimda

+ Çareler Çaresiz ( 81832 )
+ Damla Damla ( 46698 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41163 )