Karanliktan Aydinliia - Ege - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Karanliktan Aydinliia - Ege

Am
Karanliktan aydinliia 
                              Dm
Bilmem nasil çikar bu deli sevda
          E
Sen dünyanda ben dünyamda
         Dm      F         E
Bilmem nasil geliriz yan yana
       Am
Unutursun deme bana
                           Dm
Unutmak mümkün deiil seni asla
           E  
Sen dünyanda ben dünyamda
          Dm     F         E
Bilmem nasil geliriz yan yana
Dm                  Am
Sen bir adim gelsen ben sana koiarim
F                              E
Sen bir sevsen yüreiimden taiarim

Am 
Yanina gelemem gelemem gülemem göremem
               Dm
Zor gelir taiimak
E 
Unutur gidemem gidemem silemem ezemem 
           Am   E            Am
Acidir unutmak acidir unutulmak

Söyleyen : Ege - Bu gitar akoru 2029 kez okundu

Ege şarkıları

+ Aika Hayir Denmiyor
+ Bir Gece Vakti
+ Delice Bir Sevda
+ Dudaklarinla Isit Beni
+ Esmer Firtina
+ Evlilik Yaramamii Sana
+ Gam Calar
+ Gül Bahçem
+ Hurma Gözlüm
+ izmir
+ Kadere Bak
+ Karanliktan Aydinliia
+ Keike
+ Of Of
+ Senden Uzak
+ Seninle Ayni Kentte Kalamam
+ Sirça Köik
+ Sonsuza Dek Sevildiiini Bil Yeter
+ Yai Yaimurum
+ Yalanim Varsa
+ Yaz Aikim
+ Yoksun Yanimda

+ Çareler Çaresiz ( 81892 )
+ Bu Kez Anladim ( 66662 )
+ Git ( 41828 )