izmir - Ege - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

izmir - Ege

 intro : F#m Bm Em F#m

 F#m           Bm 
 Sicakliiin sinmii bir kere
               F#m 
 Soluiundan kalbime
              Bm
 Yalnizliiimi silmiisin
                 F#m
 Gözlerim deimii her yerine 

 Bm                  F#m
 Ne kadar büyüsem de küçüiüm elinde
 Em           F#m 
 Anam, babam, yarim izmir       
 Bm             F#m
 Senden uzak bu memlekette
 Em              F#m
 Aklim hep sende canim izmir

           Bm   Em       F#m
 Olmuyor izmir, geçmiyor izmir
            Em     Bm    F#m
 Yakiyor sevdan sönmüyor izmir
            Bm   Em       F#m
 Durmuyor izmir, bitmiyor izmir
             Em     Bm    F#m
 Öyle bir hasret dinmiyor izmir

            Bm
 Ne havana, ne kizina 
            F#m
 Güvenilmez ey izmir
              Bm
 Gönül verdim bir güzeline 
                 F#m
 Bak ne haldeyim gavur izmir                

Söyleyen : Ege - Bu gitar akoru 1863 kez okundu

Ege şarkıları

+ Aika Hayir Denmiyor
+ Bir Gece Vakti
+ Delice Bir Sevda
+ Dudaklarinla Isit Beni
+ Esmer Firtina
+ Evlilik Yaramamii Sana
+ Gam Calar
+ Gül Bahçem
+ Hurma Gözlüm
+ izmir
+ Kadere Bak
+ Karanliktan Aydinliia
+ Keike
+ Of Of
+ Senden Uzak
+ Seninle Ayni Kentte Kalamam
+ Sirça Köik
+ Sonsuza Dek Sevildiiini Bil Yeter
+ Yai Yaimurum
+ Yalanim Varsa
+ Yaz Aikim
+ Yoksun Yanimda