Hurma Gözlüm - Ege - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Hurma Gözlüm - Ege

Gm                   G#
isyanim sensiz gecen güne
Fm                   Gm 
isyanim sensiz geçen geceye
                      G#
Saatler durmus kalmis sanki
Fm                 Gm
Sabah gelmez pencereme
                   G#
Birkac saat yetmiyorki
Fm                Gm
Özlemleri dindirmeye
                 G#
Birak sana doyayimda 
Fm                 Gm
Muhtaç etme resimlere
Cm
Aklimda hep ismin aklimda 
                A#
Kariimda ayrilik hep karsimda

Sen orda durursun ben burda 
  Cm     A#                  G#  Gm 
Saclarim agardi bak su genç yasimda

Gm
Hurma gozlum beni uzdun 
                              G#
Sevdanin denizinde kederle yuzdun
       Fm
Beklemeden cektin gittin
          A#
Seninle bir saati 
G#           Gm
Bana cok gordun

Söyleyen : Ege - Bu gitar akoru 2461 kez okundu

Ege şarkıları

+ Aika Hayir Denmiyor
+ Bir Gece Vakti
+ Delice Bir Sevda
+ Dudaklarinla Isit Beni
+ Esmer Firtina
+ Evlilik Yaramamii Sana
+ Gam Calar
+ Gül Bahçem
+ Hurma Gözlüm
+ izmir
+ Kadere Bak
+ Karanliktan Aydinliia
+ Keike
+ Of Of
+ Senden Uzak
+ Seninle Ayni Kentte Kalamam
+ Sirça Köik
+ Sonsuza Dek Sevildiiini Bil Yeter
+ Yai Yaimurum
+ Yalanim Varsa
+ Yaz Aikim
+ Yoksun Yanimda

+ Çareler Çaresiz ( 81894 )
+ Bu Kez Anladim ( 66665 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52588 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49546 )