Gizli Sevda - Efsane Grubu - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Gizli Sevda - Efsane Grubu

AM        G            F               EM
HANi BiR SEVGiLiN VARDI YEDi SEKiZ YIL ÖNCE 
AM        G            F               EM
DÜN YOLDA RASTLADIM SEViNDi BENi GÖRÜNCE 
AM        G            F               EM
SOKAKTA AYAK ÜSTÜ KONUiTUK ORDAN BURDAN 
AM        G            F               EM
EVLENMii ÇOCUKLARI OLMUi BiR KIZ BiR OiLAN
EM             AM           DM      EM 
GiZLi SEVDA GiZLi SEVDA GiZLi SEVDA AH GiZLi SEVDA)
                                                  )NAKARAT

AM        G                      F               EM
SENi SORDU HiÇ DEiiiMEDiM DEDiM BiLDiiiN GiBi ANLIYORDU 
AM        G                      F               EM
MESUTMUi KOCASINI SEViYORMUi KENDiLERiNMii EVLERi 
AM               G             F       EM
BiR SUÇLU GiBi EZiK SANA SELAM SÖYLEDiiii

EM             AM           DM      EM 
GiZLi SEVDA GiZLi SEVDA GiZLi SEVDA AH GiZLi SEVDA)
                                                  )NAKARAT

Söyleyen : Efsane Grubu - Bu gitar akoru 1742 kez okundu

Efsane Grubu şarkıları

+ Gizli Sevda

+ Çareler Çaresiz ( 81550 )
+ Bu Kez Anladim ( 66455 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52383 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49269 )
+ Ankara ( 45700 )
+ Git ( 41604 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40897 )