Vay Gelin - Efkan ieien - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Vay Gelin - Efkan ieien

Em                     Am       G     D     C  D     Em
Bugün günei girmedi penceremden içeri,içeri,içeri aman
Am                  G        D      C    D   Em
Of,sürmene,arakli,pazar,hopa,arhavi arhavi aman

Em                     Am      G       D       C     D   Em
Mavisi küskün düimüi iehirlere gözleri gözleri gözleri aman
Am                      G        D        C     D    Em
Bir gelin yatiyor yeiil dailarin göisünde göisünde aman

Em                       Am       G
Yillar gemii kopmamii memleketten vay gelin
D         C     D     Em
vay gelin vay gelin aman
Am                    G         D        C  D    Em
Çaya findiia bakmii güzel eller öpüleydi öpülesiydi

Em                      Am       G 
Kariiliksiz veren yürek vurulmui,yorulmui
D        C    D     Em
darilmii kirilmii aman
Am                    G      D         C      D      Em
Anadan babadan yardan öncesi var miydi,gitmek var miydii

Söyleyen : Efkan ieien - Bu gitar akoru 2836 kez okundu

Efkan ieien şarkıları

+ Ah Yarasi
+ Dailarda Kar Sisi Var
+ Dokuz Alti Yollari
+ Dokuz Alti Yollari*
+ Dokuz Alti Yollarinda
+ Dostlugun Türküsü
+ Erzurum Dailari
+ Gün Aiarirken
+ Hele Yar (Tane Tane Üzümsün)
+ Karli Dailar
+ Kömür Gözlüm
+ Memleket Derdine
+ Sevdacan
+ Sizi
+ Sonbahar
+ Sorarlarsa
+ Sunam
+ Türkülerle Yol Eylediniz
+ Umman Asip
+ Vakitsiz
+ Vay Gelin
+ Yüregim Yanginlarda
+ Ölürüz De