Türkülerle Yol Eylediniz - Efkan ieien - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Türkülerle Yol Eylediniz - Efkan ieien

Em                Am                    Em
Kar erimis yamaçlari yigitlenmis doruklari
               Am-D              Em
Kayalardan sekiyor umudun evlatlari
                       Am                      Em
Gün kararmaz hiç bu yerde yol tükenmez gözlerinde
                      Am-D              Em
Yildizlar düser alinlara Toroslara dersime

Am      Em      D             Am    )
Dostlar dostlar yol sizin dostlar   )
       Em     D         Em          ) 2
Daglar daglar çikana daglar         )

                  Am                      Em
Sözünün eri her biri köhnemis güne son verecek
                    Am-D                  Em
Türkülerle yol eyleyenler gönüllerden geçecek
                     Am                      Em
Bir selam yetmez yarina omuz ver yalniz birakma
                    Am-D                 Em
Bu kavga sizin kavganiz güzel günler ufukta

Am      Em      D             Am    )
Dostlar dostlar yol sizin dostlar   )
        Em    D          Em         ) 2
Daglar daglar çikana daglar         )

Söyleyen : Efkan ieien - Bu gitar akoru 1733 kez okundu

Efkan ieien şarkıları

+ Ah Yarasi
+ Dailarda Kar Sisi Var
+ Dokuz Alti Yollari
+ Dokuz Alti Yollari*
+ Dokuz Alti Yollarinda
+ Dostlugun Türküsü
+ Erzurum Dailari
+ Gün Aiarirken
+ Hele Yar (Tane Tane Üzümsün)
+ Karli Dailar
+ Kömür Gözlüm
+ Memleket Derdine
+ Sevdacan
+ Sizi
+ Sonbahar
+ Sorarlarsa
+ Sunam
+ Türkülerle Yol Eylediniz
+ Umman Asip
+ Vakitsiz
+ Vay Gelin
+ Yüregim Yanginlarda
+ Ölürüz De

+ Caddelerde Rüzgar ( 49369 )
+ Zor ( 47370 )
+ Damla Damla ( 46533 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41008 )