Memleket Derdine - Efkan ieien - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Memleket Derdine - Efkan ieien

Em    Am      Em     Am         Em
Saçlarina dolana dolana yar dolana
      Am        Em    G     D   Em    G     D   Em
Tenim rüzgar olana olana yar olana olana yar olana
Em    Am         Em        Am        Em
Su memleket derdine düstüm seher pesine
       Am         Em      G    D     Em      G    D     Em
Söz verdiysem askima içim gider coskuna içim gider coskuna
Em    Am        Em     Am         Em
Gurbetlerde dolana dolana yar dolana
     Am          Em      G    D     Em     G     D    Em
Daglarin ardinda gün dogana yar dogana dogana yar dogana
      Am          Em        Am        Em
Su hasretlik derdine düstüm seher pesine
     Am      Em      G     D    Em     G     D    Em
Aci ayrilik ölüm san oluyor üstüne san oluyor üstüne

TEKRAR

Söyleyen : Efkan ieien - Bu gitar akoru 1728 kez okundu

Efkan ieien şarkıları

+ Ah Yarasi
+ Dailarda Kar Sisi Var
+ Dokuz Alti Yollari
+ Dokuz Alti Yollari*
+ Dokuz Alti Yollarinda
+ Dostlugun Türküsü
+ Erzurum Dailari
+ Gün Aiarirken
+ Hele Yar (Tane Tane Üzümsün)
+ Karli Dailar
+ Kömür Gözlüm
+ Memleket Derdine
+ Sevdacan
+ Sizi
+ Sonbahar
+ Sorarlarsa
+ Sunam
+ Türkülerle Yol Eylediniz
+ Umman Asip
+ Vakitsiz
+ Vay Gelin
+ Yüregim Yanginlarda
+ Ölürüz De

+ Caddelerde Rüzgar ( 49257 )
+ Ankara ( 45689 )