Karli Dailar - Efkan ieien - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Karli Dailar - Efkan ieien

 Bm
 Karlý dailar geçit vermez
 Bm
 Garip gönlüm ailar gülmez
 Em          Dm       
 Nazli yarim gitti gelmez
 Cm     Dm    Cm        Bm
 Tanrim niçin o gülyüzlümü

 Dm 
 Garip gönlüm kanla ailar
 Dm
 Gözlerimden yailar akar
 Dm 
 O güzelim lüle saçlar
 Dm                        Em
 Kalem kailar bal dudaklar gel

 Em Dm Cm Bm
 Bana yarim
 Cm     Dm Cm   Bm 
 Tanrim al beni beni de  )  22

 Karli dailar yol ver bana
 Söyle gidem hangi yana
 Elden biriey gelmiyor
 Tanrim ulaitir beni ona

Söyleyen : Efkan ieien - Bu gitar akoru 1552 kez okundu

Efkan ieien şarkıları

+ Ah Yarasi
+ Dailarda Kar Sisi Var
+ Dokuz Alti Yollari
+ Dokuz Alti Yollari*
+ Dokuz Alti Yollarinda
+ Dostlugun Türküsü
+ Erzurum Dailari
+ Gün Aiarirken
+ Hele Yar (Tane Tane Üzümsün)
+ Karli Dailar
+ Kömür Gözlüm
+ Memleket Derdine
+ Sevdacan
+ Sizi
+ Sonbahar
+ Sorarlarsa
+ Sunam
+ Türkülerle Yol Eylediniz
+ Umman Asip
+ Vakitsiz
+ Vay Gelin
+ Yüregim Yanginlarda
+ Ölürüz De

+ Çareler Çaresiz ( 81113 )
+ Bu Kez Anladim ( 66112 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52080 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 48908 )
+ Zor ( 46973 )
+ Damla Damla ( 45971 )
+ Söz Vermiitin ( 45610 )
+ Ankara ( 45339 )
+ Git ( 41269 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40496 )