Ah Yarasi - Efkan ieien - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Ah Yarasi - Efkan ieien

Em                   Am           Em       
Bu yaralar ah yarasi durmaz kanar el deiince
Em                  
Olmaz gülüm deiil sirasi konuiuruz gün gelince
Am         G            F           G  F  Em
Anam ailar yüzüm gülmez gurbet elde sessizce
Am            G             F          G F Em
Tailar yastik yildiz yorgan aik yarasi içinde

Am         Em           G          F 
Sende durma vur dailara öyküler anlat sulara
F            G          F          Em
Türküler yak doruiundan koi yarinlara

Em                    Am        Em
Bu yaralar aik yarasi yanarim ince ince
Em                       Am         Em
Vurur gecenin bir yarisi tenden kuriun sekince
Am         G            F           G  F  Em
Anam ailar yüzüm gülmez gurbet elde sessizce
Am            G             F          G F Em
Tailar yastik yildiz yorgan aik yarasi içinde

Am         Em           G          F 
Sende durma vur dailara öyküler anlat sulara
F            G          F          Em
Türküler yak doruiundan koi yarinlara

Söyleyen : Efkan ieien - Bu gitar akoru 2799 kez okundu

Efkan ieien şarkıları

+ Ah Yarasi
+ Dailarda Kar Sisi Var
+ Dokuz Alti Yollari
+ Dokuz Alti Yollari*
+ Dokuz Alti Yollarinda
+ Dostlugun Türküsü
+ Erzurum Dailari
+ Gün Aiarirken
+ Hele Yar (Tane Tane Üzümsün)
+ Karli Dailar
+ Kömür Gözlüm
+ Memleket Derdine
+ Sevdacan
+ Sizi
+ Sonbahar
+ Sorarlarsa
+ Sunam
+ Türkülerle Yol Eylediniz
+ Umman Asip
+ Vakitsiz
+ Vay Gelin
+ Yüregim Yanginlarda
+ Ölürüz De

+ Çareler Çaresiz ( 81961 )
+ Bu Kez Anladim ( 66699 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52633 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49599 )
+ Zor ( 47598 )
+ Damla Damla ( 46841 )
+ Söz Vermiitin ( 46257 )
+ Ankara ( 46049 )