Yildizlar Asla - Efem - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Yildizlar Asla - Efem

Am             Dm
Yildizlarin da çok hakki varmii
Dm                          Am
Biriey düiünemez,yapamaz oldum
Am                 Dm
O dudaklarin dostu baikalariymii
Dm                          Am
Koitum arkasindan göremez oldum
Am                Dm
Her yeni günün baii sabahmiydii
Dm                     Am
Unutmuium,baika ne vardii
Am                    Dm
Geri dönmek için yürünecek yollari,
Dm                      Am
Aiarim zamani,o duvarlari
G                 C
Herieyim tükendi,fakat niyei
G    Em       Am
Kendimi affettim...
G                  C
Son umudum yikildi,yakti beni
G      Em       Am
Tek baiima kaldim
Dm         Am     G        Em       Am
Ah o günlerden kaldi bu ürkek duygular
Dm         Am       G        Em        Am
Ah Karanliklardan bana bir tutam iiik uzat
Am               Dm
Bilemezler beni yildizlar asla!
Dm                        Am         
Geri dönmez zaman,çaban boia
Am                   Dm
Rüzgarlar bitirdi,yiktilar rihtimi
Dm                          Am
Bunlar baikasinin mutlu anlari
G                C
Herieyim tükendi,hüzün benim
G       Em        Am
Ama kendimi affettim
G                  C
Tüm umudum yikildi,yakti beni
G    Em        Am
Yapayalniz kaldim
Dm         Am      G      Em        Am
Ah o günlerden kaldi bu ürkek duygular
Dm          Am      G       Em          Am
Ah karanliklardan bana bir tutam iiik uzat

Söyleyen : Efem - Bu gitar akoru 1548 kez okundu

Efem şarkıları

+ Haksizlik
+ Hayati yaia
+ inan Dostum
+ Ne Çabuk Gittin
+ Odiantal Meditasyon
+ Senden Sonra
+ Sensiz
+ Soluk
+ Son Defa
+ Yildizlar Asla

+ Çareler Çaresiz ( 81525 )
+ Bu Kez Anladim ( 66438 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49252 )
+ Zor ( 47292 )
+ Damla Damla ( 46412 )
+ Söz Vermiitin ( 45976 )
+ Ankara ( 45684 )
+ Git ( 41587 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40881 )