Soluk - Efem - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Soluk - Efem

E5               F5 D5
Duygularin esiri olma
E5            F5 D5            
Eilenmene bak hiç durma
E5                 F5  D5  
Sor sen bana ve baikalarina
E5              F5 D5
Sonsuza kadar sakin susma
A5                 G5
Sen onu boiver;onun elleri yok
D5             F5             A5
Bulamadim ama sen yinede bana sorma
  G5 
Onun dizleri yok
D5             F5
Soramadim hala bir cevap yok
A5        G5
Yoksa benim sözlerim mii
D5                F5
Kelimelerin bir anlami yok
       A5         G5
Beni yorma,benim gözlerimi
D5                F5 
Bilemedem ki o garip soruyu
B5  A5  E5  B5   A5
Göster hadi göster 
E5   B5   A5 E5  B5  A5
Hadi göster hadi göster
E5                   F5   D5
Hiç olmadi sende bir kara mazi
E5               F5 D5
Ben kimim ki,önemli deiilim...
E5              F5  D5
Karanliklarinda coiuyorum
E5                F5 D5
Beyninde beyninde uçuyorum

Söyleyen : Efem - Bu gitar akoru 1612 kez okundu

Efem şarkıları

+ Haksizlik
+ Hayati yaia
+ inan Dostum
+ Ne Çabuk Gittin
+ Odiantal Meditasyon
+ Senden Sonra
+ Sensiz
+ Soluk
+ Son Defa
+ Yildizlar Asla