Ne Çabuk Gittin - Efem - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Ne Çabuk Gittin - Efem

Am      C          G
Bir anidir paylaiilan
Am      C          G
Bir canlilik duygusu
Am           C          G
Aiamam,geçeçemem bu anlari
F          Dm       Em
Yüzüme bir bak ne olur
Am      C               G
Uçsuz bucaksiz bir çöldeyim
Am          C         G
Çaresiz,mutsuz viraneyim
Am   C            G           
O garip yelden sonra
F            Dm       Em
Tanidim bir baika kendimi
Am      Em
Sensizlik gece de ayni
Am         
Yar,buldum da 
G           Em       Am
Ne çabuk gittin benden
Am      Em
Suskundum,sabah uyandiiimda
Am
Yoktun sen
G
Ne çabuk gittin benden
Am   C           G
Neden,Tanrim nedeni
Am       c           G 
Sonmuydu bu yakip gideni
Am           C             G
Geri dön,sararir kan ailarim
F           Dm      Em
Yüzüme bir bak ne olur
Am       C          G
Geride kalanlar yalan
Am       C              G
Doirusu iimdi ve son kalan
Am   C            G   
O uzun kiitan sonra
F        Dm         Em
iimdi tutulmui ellerim

Söyleyen : Efem - Bu gitar akoru 1552 kez okundu

Efem şarkıları

+ Haksizlik
+ Hayati yaia
+ inan Dostum
+ Ne Çabuk Gittin
+ Odiantal Meditasyon
+ Senden Sonra
+ Sensiz
+ Soluk
+ Son Defa
+ Yildizlar Asla

+ Çareler Çaresiz ( 81123 )
+ Bu Kez Anladim ( 66121 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52086 )
+ Ankara ( 45349 )