Sen Benden Gittin Gideli - Edip Akbayram - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Sen Benden Gittin Gideli - Edip Akbayram

intro:Am-F-G-Em )2
Em                  C
Öyle aiirim ki kendime
Am                    Em
Sen benden gittin gideli

Am                  F      )
Tenim küs olmui tenime     )                 
G                     Em   )  2  
Sen benden gittin gideli   )

        iNTRO )2

Em                 C
Öyle bikmiiim ki kendimden
Am               Em
Kurudum düitüm dalimdan
Am                 F       )
Sanki ruhum çikti canimdan )
G               Em         ) 2
Sen benden gittin gideli   )

      iNTRO )2

Em                 C     
Bir cefam var idi bin oldu
Am                  Em
Akti gözüm yaii sel oldu

Am                 F        )
Yaz baharim döndü kii oldu  )
G                    Em     ) 2
Sen benden gittin gideli    )

Söyleyen : Edip Akbayram - Bu gitar akoru 4737 kez okundu

Edip Akbayram şarkıları

+ Adaletin Bu mu Dünya
+ Aldirma Gonul
+ Aldirma Gönül
+ Aman Kerem
+ Bekle Bizi istanbul
+ Çeim-i Siyahim
+ Çeimi Siyahim
+ Çirak Araniyor
+ Darmadaiin
+ Deimen Benim
+ Deniz Üstü Köpürür
+ Eikiya Dünyaya Hükümdar Olmaz
+ Garip
+ Gidenlerin Türküsü
+ Gittin Gideli
+ Güllerim Yandi
+ Güzel Günler Göreceiiz
+ Hasretinle Yandi Gönlüm
+ Hava Nasil Oralarda
+ ince ince Bir Kar Yaiar
+ Kibar Gelin
+ Kuilar
+ Mehmet Emmi
+ Merdo
+ Mor Dailar
+ Sen Benden Gittin Gideli
+ Vesikali Yarim
+ Yaiamdan Ölüme

+ Çareler Çaresiz ( 81400 )
+ Bu Kez Anladim ( 66358 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52276 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49151 )
+ Zor ( 47213 )
+ Damla Damla ( 46295 )
+ Söz Vermiitin ( 45880 )
+ Ankara ( 45573 )
+ Git ( 41498 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40756 )