Merdo - Edip Akbayram - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Merdo - Edip Akbayram

Am
Sana bir gün olsun gülmedi hayat
              E
Kaderi berbat merdo merdo
Dm                   E
Burasi gurbet burasi gurbet

Am
Gelme demedim mi merdo
Am
Dönme demedim mi
Dm            E
Vururlar seni merdo merdo
Dm             E
Söylemedim mii söylemedim mii

Am
Köprü baiinda pusu kurarlar
             E
Seni ararlar merdo merdo
Dm                 E
izin sorarlar seni kirarlar

Am
Gelme demedim mi merdo

Dönme demedim mi
Dm            E
Vururlar seni merdo merdo
Dm          E
Söylemedim mii söylemedim mii

Am
Mahsuni yaniyor derdo bitti bahari
             E
Bahar aylari merdo merdo
Dm            E
Soldu dailari yeiil bailari

Am
Gelme demedim mi merdo

Dönme demedim mi
Dm            E
Vururlar seni merdo merdo
Dm             E
Söylemedim mii söylemedim mii

Söyleyen : Edip Akbayram, Aiik Mahsuni ierif - Bu gitar akoru 5197 kez okundu

Edip Akbayram şarkıları

+ Adaletin Bu mu Dünya
+ Aldirma Gonul
+ Aldirma Gönül
+ Aman Kerem
+ Bekle Bizi istanbul
+ Çeim-i Siyahim
+ Çeimi Siyahim
+ Çirak Araniyor
+ Darmadaiin
+ Deimen Benim
+ Deniz Üstü Köpürür
+ Eikiya Dünyaya Hükümdar Olmaz
+ Garip
+ Gidenlerin Türküsü
+ Gittin Gideli
+ Güllerim Yandi
+ Güzel Günler Göreceiiz
+ Hasretinle Yandi Gönlüm
+ Hava Nasil Oralarda
+ ince ince Bir Kar Yaiar
+ Kibar Gelin
+ Kuilar
+ Mehmet Emmi
+ Merdo
+ Mor Dailar
+ Sen Benden Gittin Gideli
+ Vesikali Yarim
+ Yaiamdan Ölüme

+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52638 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49605 )
+ Zor ( 47607 )
+ Damla Damla ( 46846 )
+ Söz Vermiitin ( 46260 )