Hava Nasil Oralarda - Edip Akbayram - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Hava Nasil Oralarda - Edip Akbayram

Fm                Db              C
Senden ayri geçen günler ha bugün ha yarin biter
     C     Db            c          Db
Omzumda bunca yük varken omzumda bunca yük varken
Fm          C        Fm         C     
Biri iner biri biner biri iner biri biner

Fm                    Bbm                       )
Sen her gece rüyalarimda gelip bana ailiyorsun  )
Fm               C                              )
Kimbilir beni kimlerden sorup haber aliyorsun   ) A
            Db        C                         )
Ne haldeyim biliyor musun                       )

C           Db       C                          )
Hava nasil oralarda üiüyor musun                )
               Db        C                      ) B
Kar yaiiyor saçlarima bilmiyor musun            )

Fm               Db        C
Bildiiim pek çok doiru var gittiðim bir tek yolum var
        C      Db     C        Db
Bu yürekte kaç yangin var bu yürekte kaç yangin var
Fm     C        Fm         C
Biri söner biri yanar biri söner biri yanar

TEKRAR A

TEKRAR B

Söyleyen : Edip Akbayram - Bu gitar akoru 3320 kez okundu

Edip Akbayram şarkıları

+ Adaletin Bu mu Dünya
+ Aldirma Gonul
+ Aldirma Gönül
+ Aman Kerem
+ Bekle Bizi istanbul
+ Çeim-i Siyahim
+ Çeimi Siyahim
+ Çirak Araniyor
+ Darmadaiin
+ Deimen Benim
+ Deniz Üstü Köpürür
+ Eikiya Dünyaya Hükümdar Olmaz
+ Garip
+ Gidenlerin Türküsü
+ Gittin Gideli
+ Güllerim Yandi
+ Güzel Günler Göreceiiz
+ Hasretinle Yandi Gönlüm
+ Hava Nasil Oralarda
+ ince ince Bir Kar Yaiar
+ Kibar Gelin
+ Kuilar
+ Mehmet Emmi
+ Merdo
+ Mor Dailar
+ Sen Benden Gittin Gideli
+ Vesikali Yarim
+ Yaiamdan Ölüme

+ Çareler Çaresiz ( 81895 )
+ Bu Kez Anladim ( 66665 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52588 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49547 )