Güllerim Yandi - Edip Akbayram - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Güllerim Yandi - Edip Akbayram

Em         
Güneiin ak yüzüne bir duman çöktü 
Am                  Em
Bir türkü çiilikla ateie düitü
Am                G 
Kuytu bir köiede bir çiçek küstü
F               Em
Döktü yapraiini boynunu büktü

 Am                 G            )
iu sivasin elinde sazim çalinmaz )
 F              Em               )*2
Güllerim yandi yüreiim dayanmaz  )

Em
Kararmii Yüreiin hiç iiiii olmaz
Am              Em
Bilmezmisin ki türküler yanmaz
Am                G
Gün gelir sanma hesap sorulmaz
F                 Em
Dayanir kapina Pir Sultan ölmez 

Söyleyen : Edip Akbayram - Bu gitar akoru 2252 kez okundu

Edip Akbayram şarkıları

+ Adaletin Bu mu Dünya
+ Aldirma Gonul
+ Aldirma Gönül
+ Aman Kerem
+ Bekle Bizi istanbul
+ Çeim-i Siyahim
+ Çeimi Siyahim
+ Çirak Araniyor
+ Darmadaiin
+ Deimen Benim
+ Deniz Üstü Köpürür
+ Eikiya Dünyaya Hükümdar Olmaz
+ Garip
+ Gidenlerin Türküsü
+ Gittin Gideli
+ Güllerim Yandi
+ Güzel Günler Göreceiiz
+ Hasretinle Yandi Gönlüm
+ Hava Nasil Oralarda
+ ince ince Bir Kar Yaiar
+ Kibar Gelin
+ Kuilar
+ Mehmet Emmi
+ Merdo
+ Mor Dailar
+ Sen Benden Gittin Gideli
+ Vesikali Yarim
+ Yaiamdan Ölüme

+ Çareler Çaresiz ( 81550 )
+ Bu Kez Anladim ( 66455 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52383 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49269 )
+ Ankara ( 45700 )
+ Git ( 41604 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40897 )