Deimen Benim - Edip Akbayram - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Deimen Benim - Edip Akbayram

E                        Am   E  
Deimen benim gamli yasli gönlüme
Am            E            Am       E        F        E         
Ben bir selvi boylu yardan ayrildim ayrildim ayrildim vay

E                       Am   E 
Evel baiban idim dostun baiinda
Am          E           Am       E        F        E         
Talan vurdu ayva nardan ayrildim ayrildim ayrildim vay

E                     Am   E  
Gökyüzünde turna gibi dönende
Am          E            Am       E        F        E         
Baykui gibi bir an yurda konan da konan da konan da vay

E                       Am    E  
Çok ailadim mecnun gibi çöllerde
Am          E            Am       E        F        E         
Ferhat gibi iirin yardan ayrildim ayrildim ayrildim vay

*

Söyleyen : Edip Akbayram, Yavuz Bingöl, Beyaz, Zara - Bu gitar akoru 4267 kez okundu

Edip Akbayram şarkıları

+ Adaletin Bu mu Dünya
+ Aldirma Gonul
+ Aldirma Gönül
+ Aman Kerem
+ Bekle Bizi istanbul
+ Çeim-i Siyahim
+ Çeimi Siyahim
+ Çirak Araniyor
+ Darmadaiin
+ Deimen Benim
+ Deniz Üstü Köpürür
+ Eikiya Dünyaya Hükümdar Olmaz
+ Garip
+ Gidenlerin Türküsü
+ Gittin Gideli
+ Güllerim Yandi
+ Güzel Günler Göreceiiz
+ Hasretinle Yandi Gönlüm
+ Hava Nasil Oralarda
+ ince ince Bir Kar Yaiar
+ Kibar Gelin
+ Kuilar
+ Mehmet Emmi
+ Merdo
+ Mor Dailar
+ Sen Benden Gittin Gideli
+ Vesikali Yarim
+ Yaiamdan Ölüme