Darmadaiin - Edip Akbayram - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Darmadaiin - Edip Akbayram

Em            Am
Sizler de bir buluttunuz
F         Em
Gökyüzünü unuttunuz
Em            Am
Yaiin karlar siz de yaiin
F          Em
Benim gibi Darmadaiin

Em          Am
Zaman yudum yudum gitmii
F           Em
Benden bana kötülükmüi
Em           Am 
Yar diyordum o da gitmii
F             Em
Gitsin karlar sizler yaiin
F          Em
Benim gibi darma daiin.

Em        Am
Uiuldayip nelersiniz
F          Em
Beyaz mutluluk dersiniz
Em           Am
Birgün sizde erirsiniz
F              Em
Ne olur karlar iimdi yaiin
F           Em
Benim gibi darmadaiin

Söyleyen : Edip Akbayram - Bu gitar akoru 2168 kez okundu

Edip Akbayram şarkıları

+ Adaletin Bu mu Dünya
+ Aldirma Gonul
+ Aldirma Gönül
+ Aman Kerem
+ Bekle Bizi istanbul
+ Çeim-i Siyahim
+ Çeimi Siyahim
+ Çirak Araniyor
+ Darmadaiin
+ Deimen Benim
+ Deniz Üstü Köpürür
+ Eikiya Dünyaya Hükümdar Olmaz
+ Garip
+ Gidenlerin Türküsü
+ Gittin Gideli
+ Güllerim Yandi
+ Güzel Günler Göreceiiz
+ Hasretinle Yandi Gönlüm
+ Hava Nasil Oralarda
+ ince ince Bir Kar Yaiar
+ Kibar Gelin
+ Kuilar
+ Mehmet Emmi
+ Merdo
+ Mor Dailar
+ Sen Benden Gittin Gideli
+ Vesikali Yarim
+ Yaiamdan Ölüme

+ Caddelerde Rüzgar ( 49138 )