Çeimi Siyahim - Edip Akbayram - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Çeimi Siyahim - Edip Akbayram

Çeim-i siyahim

Seslendiren: aiik mahsuni ierif
Em              D       Em
iite gidiyorum çeimi siyahim
         Am       D     Em
iite gidiyorum çeimi siyahim
G              D          Em D       E
Aramiza dailar siralansa da siralansa da
Am              Em          G        D
Sermayem derdimdir hey hey servetim ahim
D              Em   D         Em
Karardikça bahtim karalansa da

Em               D           Em
Haydi dolaialim yüce dailar da
          Am     D     G   D
Haydi dolaialim yüce dailarda
G                 D         Em  D        Em
Dost beni birakti ah ile zarda ah ile zarda
Am           Em           G          D
Ötmek istiyorum hey dost viran bailarda
D           Em        D          Em
Ayaiima cennet cennet kiralansa da

Em               D         Em
Canimi bailadim zülfün teline
 Am         Em    G        D
Canimi bailadim zülfün teline
D              Em   D      Em
Dost beni birakti elin diline
Am           Em             G       D
Güldün mahzuni'nin hey hey garip haline
D            Em D          Em
Mervanin elinde paralansa da

Söyleyen : Edip Akbayram - Bu gitar akoru 3534 kez okundu

Edip Akbayram şarkıları

+ Adaletin Bu mu Dünya
+ Aldirma Gonul
+ Aldirma Gönül
+ Aman Kerem
+ Bekle Bizi istanbul
+ Çeim-i Siyahim
+ Çeimi Siyahim
+ Çirak Araniyor
+ Darmadaiin
+ Deimen Benim
+ Deniz Üstü Köpürür
+ Eikiya Dünyaya Hükümdar Olmaz
+ Garip
+ Gidenlerin Türküsü
+ Gittin Gideli
+ Güllerim Yandi
+ Güzel Günler Göreceiiz
+ Hasretinle Yandi Gönlüm
+ Hava Nasil Oralarda
+ ince ince Bir Kar Yaiar
+ Kibar Gelin
+ Kuilar
+ Mehmet Emmi
+ Merdo
+ Mor Dailar
+ Sen Benden Gittin Gideli
+ Vesikali Yarim
+ Yaiamdan Ölüme