Karayaiizim - Ebru Gündei - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Karayaiizim - Ebru Gündei

Am                 
Nerden esti aklima 
                 Dm 
Bu iarkiyi  dinlemek
Am                E 
tam unuttum  diyorken 
                 Am 
Seni yeniden özlemek
Dm
Karayaiizim alnimda yazim 
Em                  Am
sensiz yalnizim yalniz 
Am    
Dertlere ferman aik bana haram 
Em                         
Sen yoksun artik ben iflah olmam 
Am                        E 
sen yoksun artik ben iflah olmam
Am 
Alev alev hasreti
              Dm
Giyinirken üstüme
Am               E
yine düitü gönlüme 
                 Am 
Damla damla ayrilik

Söyleyen : Ebru Gündei - Bu gitar akoru 1611 kez okundu

Ebru Gündei şarkıları

+ Alev Alev
+ Çingenem
+ Kaçak
+ Karayaiizim
+ Telafi

+ Çareler Çaresiz ( 81830 )
+ Bu Kez Anladim ( 66632 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52547 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49502 )
+ Zor ( 47501 )
+ Damla Damla ( 46695 )
+ Söz Vermiitin ( 46174 )
+ Ankara ( 45920 )
+ Git ( 41796 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41161 )