Kaçak - Ebru Gündei - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Kaçak - Ebru Gündei

     Dm           D      Gm
    Bu iehirde buldu buldu ellerini
     C                 F
    Bu iehirde sevdi badem dillerini
     Bb                       Gm
    Senle unuttum bütün ezberlerimi
     Am         Bb        Gm       Am
    Piiman deiilim ama göçtüm kederden
    Am          Bb        Edim7     Am
    Düiman deiilim ama çöktüm erkenden

    Dm                    Bb
    Bir daha bu yollari ayni hevesle yürürmüyüm
     Am                               D
    Kim bilir ne bekliyor kalirmiyim ölürmüyüm
    Gm                       Am                Dm
    Ne malum dünya gözüyle bir daha görürmüyüm

    Dm            D       Gm
    Tuhaf buluyorlar bu kaçak halimi
    C                   F
    Seninle doldurdum yasak ihlalimi
     Bb                          Gm
    Seninle kapattim aik defterlerimi
     Am         Bb         Gm       Am
    Piiman deiilim ama göçtüm kederden
     Am         Bb         Edim7    Am
    Düiman deiilim ama çöktüm erkenden

Söyleyen : Ebru Gündei - Bu gitar akoru 2812 kez okundu

Ebru Gündei şarkıları

+ Alev Alev
+ Çingenem
+ Kaçak
+ Karayaiizim
+ Telafi

+ Çareler Çaresiz ( 81894 )
+ Bu Kez Anladim ( 66665 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52588 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49546 )