Bu Akiam - Duman - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Bu Akiam - Duman

Bm  G  A  Em  Bm  G  A   A
Bm  G  A  Em  G   A  Bm  Bm

Bm      G      A      Em
Kendime geldim geleli dostlar
Bm  G     A
Olamam kimseye dusman
Bm     G       A       Em
Hic suphem yok kefenim saglam
G  A       Bm
Icerim ben bu aksam

Bm  G  A  Em  Bm  G  A   A
Bm  G  A  Em  G   A  Bm  Bm

Bm      G      A      Em  
Sesleri duydum duyali dostlar
Bm   G      A
Yola ciktim yeni bastan
Bm  G      A       Em
Acelem yok hedefim saglam

G  A       Bm
Icerim ben bu aksam
G  A       Bm
Icerim ben bu aksam
G             Aadd9
Icerim bennnnnnnnnnn 
          Bm    G  Em
Ben burda bu aksam    
F#        Bm    G  Em
Ben burda bu aksam
F#        Bm    G  Em
Ben burda bu aksam
F#        G           A     
Ben burda bu aksammmmmmm   icerim ben

Bm  G  A  Em  Bm  G  A   A
Bm  G  A  Em  G   A  Bm  Bm

Bm      G      A      Em
Sizleri gordum goreli dostlar
Bm    G      A
Hemen hergun bana bayram
Bm  G       A       Em
Yarinim yok sevenim saglam

G  A       Bm
Icerim ben bu aksam..........

Akorlar
Bm------X24432
G-------320003
A-------X02220
Em------022000
F#------244322
Aadd9---X02420------577600

*

Söyleyen : Duman - Bu gitar akoru 7483 kez okundu

Duman şarkıları

+ Aahh
+ Aman Aman
+ Bal
+ Bebek
+ Belki Aliiman Lazim
+ Bu Akiam
+ Çile Bülbülüm
+ Dailar Bailar
+ Elimdeki Saz Yeter Canim
+ En Güzel Günüm Gecem
+ Eski Köprünün Altinda
+ Fesupanallah
+ Geçmii Olsun
+ Gurbet
+ Haberin Yok Ölüyorum
+ Halimiz Duman
+ Hatun
+ Hayati Yaia
+ Herieyi Yak
+ istanbul
+ Kirmii Kalbini
+ Köprüalti
+ Manasi Yok
+ Masal
+ Melek
+ Oje
+ Olmadi Yar
+ Rüyanda Görsen inanma
+ Sayin Bayan
+ Sen Ben
+ Seni Kendime Sakladim
+ Senin Gibi
+ Yalnizlik Paylaiilmaz
+ Yanibaiimdan
+ Yanibaiimdann
+ Yürekten
+ Özgürlüiün Ülkesi

+ Damla Damla ( 46369 )
+ Söz Vermiitin ( 45948 )
+ Ankara ( 45660 )