Bebek - Duman - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Bebek - Duman

A F#m A F#m A F#m F E A )intro

A   F#m       A       F#m    A
Geri gel beri gel geri bebek
F#m      F        E
Gözleri sürmeli bebek
A   F#m       A       F#m
Isirir isitir dudaklari
A     F#m    F      E
Islak islak öpmek gerek

A   F#m       A       F#m    A
Geri gel beri gel geri bebek
F#m      F        E
Saçlari altin bebek
A   F#m       A       F#m
Isirir isitir bakiilari
A     F#m    F      E
Dönüp dönüp bakmak gerek

F#m      Em        Dm         A   
Gitme yalvaririm yalniz koma beni bebek
F#m      E      Dm      A
Dünyalar güzeli biricik bebek
F#m      Em        Dm           A
Hasret ateiiyle kül olmuium ben bebek
F#m    E      Dm
Alem yikilsa ararim...

A     F#m   A     F#m   A     F#m    F    E
Bebek güzel,bebek tatli,bebek nazik,bebek narin
A
Bebek...

Söyleyen : Duman - Bu gitar akoru 3072 kez okundu

Duman şarkıları

+ Aahh
+ Aman Aman
+ Bal
+ Bebek
+ Belki Aliiman Lazim
+ Bu Akiam
+ Çile Bülbülüm
+ Dailar Bailar
+ Elimdeki Saz Yeter Canim
+ En Güzel Günüm Gecem
+ Eski Köprünün Altinda
+ Fesupanallah
+ Geçmii Olsun
+ Gurbet
+ Haberin Yok Ölüyorum
+ Halimiz Duman
+ Hatun
+ Hayati Yaia
+ Herieyi Yak
+ istanbul
+ Kirmii Kalbini
+ Köprüalti
+ Manasi Yok
+ Masal
+ Melek
+ Oje
+ Olmadi Yar
+ Rüyanda Görsen inanma
+ Sayin Bayan
+ Sen Ben
+ Seni Kendime Sakladim
+ Senin Gibi
+ Yalnizlik Paylaiilmaz
+ Yanibaiimdan
+ Yanibaiimdann
+ Yürekten
+ Özgürlüiün Ülkesi

+ Çareler Çaresiz ( 81898 )
+ Bu Kez Anladim ( 66666 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52593 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49549 )
+ Zor ( 47554 )
+ Damla Damla ( 46779 )
+ Söz Vermiitin ( 46220 )
+ Ankara ( 45996 )
+ Git ( 41833 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41204 )