Aahh - Duman - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Aahh - Duman

Bb / Ab /  Cm / / / x2

Bb Ab  Cm   Bb   Ab Cm
Yarismadi    yenilmedi
Bb  Ab    Cm             Bb   Ab Cm
Acik secik sizle oynamadi gerilmedi

Bb / Ab /  Cm / / / x2

Bb  Ab  Cm                Bb   Ab  Cm
Sanilmasin yine basmis onu bulantilar
Bb  Ab  Cm                  Bb  Ab  Cm
Yanilmasin oyle dalga gecen yabancilar

Gm   Ab      Bb    Ab
Ah egleniyor kendi basina
Gm    Ab   Bb   Ab
Ah nesesi yeter
Gm   Ab        Bb     Ab
Ah umurunda mi sandin bu dunya
Gm    Ab   Bb  Ab
Ah nesesi yeter

Bb / Ab /  Cm / / / x4

Bb  Ab  Cm    Bb  Ab   Cm
Konusmadi     hic durmadi
Bb  Ab  Cm                 Bb  Ab Cm
Acik secik sizle takilmadi daralmadi

Gm   Ab      Bb    Ab
Ah egleniyor kendi basina
Gm    Ab   Bb   Ab
Ah nesesi yeter
Gm   Ab        Bb     Ab
Ah umurunda mi sandin bu dunya
Gm    Ab   Bb  Ab
Ah nesesi yeter

Akorlar
Bb      688766
Ab      466544
Cm      x35543
Gm      355333

Söyleyen : Duman - Bu gitar akoru 7637 kez okundu

Duman şarkıları

+ Aahh
+ Aman Aman
+ Bal
+ Bebek
+ Belki Aliiman Lazim
+ Bu Akiam
+ Çile Bülbülüm
+ Dailar Bailar
+ Elimdeki Saz Yeter Canim
+ En Güzel Günüm Gecem
+ Eski Köprünün Altinda
+ Fesupanallah
+ Geçmii Olsun
+ Gurbet
+ Haberin Yok Ölüyorum
+ Halimiz Duman
+ Hatun
+ Hayati Yaia
+ Herieyi Yak
+ istanbul
+ Kirmii Kalbini
+ Köprüalti
+ Manasi Yok
+ Masal
+ Melek
+ Oje
+ Olmadi Yar
+ Rüyanda Görsen inanma
+ Sayin Bayan
+ Sen Ben
+ Seni Kendime Sakladim
+ Senin Gibi
+ Yalnizlik Paylaiilmaz
+ Yanibaiimdan
+ Yanibaiimdann
+ Yürekten
+ Özgürlüiün Ülkesi

+ Çareler Çaresiz ( 81690 )
+ Bu Kez Anladim ( 66536 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52462 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49372 )
+ Zor ( 47372 )
+ Git ( 41686 )