Tebrikler Güzelim - Dua - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Tebrikler Güzelim - Dua

  Dua
               Tebrikler güzelim

 Am                  F     G                    E
 Yaimurdu bizi birleitiren yaian yaimur altinda sirilsiklam
 Am                  F
 Deniz masmavi bulutlar kapanik
 G                   E
 Ipislak sokaklari eskitmiitik
 Am              F
 Seni sevmiitim, sana bailanmiitim
 G                       E
 Nasil yaptin ey sevgili nasil kiydin aikimiza

  Am                 F
  Tebrikler güzelim, tebrikler yaimurum
  G                  E
  Tebrikler herieyim bu kadar kolay miydi
  Am               F                          (n)
  Tebrikler hainim tebrikler sevdiiim
  G                  G
  Tebrikler gözyaiim sana da tebrikler

 Am                       F
 Bir avuç yaimur aldim gözlerimden
 G                         E
 Fon müziiim yine yaimur oldu
 Am                   F
 Bak iimdi yaimuru özler oldum
 G                   E
 Kaybolan sahildeki izlerimizi
   Am                     F
   Bütün yaimurlar bir yalnizlik oluyor
   G                       E
   Bir yaiam kokuyor düilerde
   Am                       F
   Bir giysem yaimuru hiç çikarmasam
   G                    E
   Bunu bana çok gördün seni ben de yok ettin

                   (N)

Söz-müzik : dua

Söyleyen : Dua - Bu gitar akoru 1383 kez okundu

Dua şarkıları

+ Karmaiik Duygular
+ Tebrikler Güzelim