Karmaiik Duygular - Dua - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Karmaiik Duygular - Dua

Dua

                   Karmaiik duygular

        Em                    F
        Yaimuru canim çekti, iöyle bol iimiekli
        Em                    F
        Birazda sevgi olsaydi, iöyle bol duygulu
        Em                    F
        Canim biraz ani çekti, iöyle sen gibi kokacak
        Em                    F
        Birazda sen olsaydin, iöyle ben gibi sevecek

         Am                      G
         Karmaiik duygular içinde sensiz kaldim
         Am                G
         Hiç unutmadim onu sen sandim
         F                    G
         Unuttum seni senle geçen günleri
         F                       E
         Bitmeliydi zaten kalbim onundu

        Em                         F
        Canim biraz bir dost çekti, iöyle nedensiz varolacak
        Em                     F
        Birazda gölge olsaydi, iöyle dallari yeiilce
        Em                    F
        Canim biraz ela çekti, iöyle sen gibi bakacak
        Em                     F
        Birazda rüzgar olsaydi, iöyle sen gibi esecek

Söz-müzik  : dua

E-mail:    tekduam@gmail.com
E-mail:    tekduam@hotmail.com

Söyleyen : Dua - Bu gitar akoru 1230 kez okundu

Dua şarkıları

+ Karmaiik Duygular
+ Tebrikler Güzelim

+ Caddelerde Rüzgar ( 48914 )