Yeni Baitan - Dr Skull - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Yeni Baitan - Dr Skull

intro
Cadd9 G G   G G
Cadd9 G G   G G

Cadd9 G                 Cadd9 G
      Güneie yürüyorsun,      çiplak ayaklarinla
      Denizlerin üstünde,     dalgalar arasinda
F      C          G       
Heriey mümkün aslinda
F       C         D
herieyi silme faslinda

      G          F       C       G
Yeni baitan  yeniden yeniden yeniden
      G          F       C       D
Yeni baitan  yeniden yeniden yeniden

Cadd9 G                   Cadd9 G
      Kolay deiildi belki,      nefretinden vazgeçmek
      Silahlarini atip,         laiim çukurlarina
F     C        G
iimdiyse uçuyorsun
F     C        D
sevgi kanatlarinla

      G          F       C       G
Yeni baitan  yeniden yeniden yeniden
      G          F       C       D
Yeni baitan  yeniden yeniden yeniden

Cadd9 G                    Cadd9 G
      Güzellik gözlerdedir,      bakilanlarda deiil
      Aynaya bak güzelim,        ve kendi kariinda eiil
F      C         G
Heriey kolay aslinda
F       C         D
herieyi silme faslinda

      G          F       C       G
Yeni baitan  yeniden yeniden yeniden
      G          F       C       D
Yeni baitan  yeniden yeniden yeniden

Söyleyen : Dr Skull - Bu gitar akoru 1605 kez okundu

Dr Skull şarkıları

+ Güneiin Sesi
+ Yeni Baitan