Güneiin Sesi - Dr Skull - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Güneiin Sesi - Dr Skull

Em                C G         Em                  C G 
Gördügüm anda seni,  gözlerim kamasti, bilmem niye
Em                   C G        Em                 C 
G
Kördügüm oldu her sey,  ellerim dolasti, birden bire
A                            
Gecenin tozu, yagmurun izi,
                     E5-G5-C5-B5
kelebegin çirpinisinda
A                
Güneiin yakan sicak sesi,
                E5-G5-C5-B5
beni çagirisinda

E5        D5            E5          D5
Her sey unutuldu gitti, tekrar hatirlanmaksizin
G5        A5           G5        B5
Mavi yesil gözleriyle, her seyi silen o kizin

Em                   C G         
Belki de her sey bosa,
      Em                  C  G
zaten olacakti kendi, kendine

Em                 C  G             
Belki de nasil olsa,
             Em                  C  G
bir gün  bir sekilde, bir yerlerde

A                                    
Denizin tuzu, yazin kokusu, 
                   E5-G5-C5-B5
beni içine alisinda
A                
Söylenmemis sözlerin izi,
                    E5-G5-C5-B5
her yalniz kalisimda

E5        D5            E5           D5
Her sey unutuldu gitti, tekrar hatirlanmaksizin
G5         A5          G5         B5
Mavi yesil gözleriyle, her seyi silen o kizin

Söyleyen : Dr Skull - Bu gitar akoru 1612 kez okundu

Dr Skull şarkıları

+ Güneiin Sesi
+ Yeni Baitan