Bakma Yüzüme - Dorian - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Bakma Yüzüme - Dorian

Bakma yüzüme

   A          G
Hep ayni düiün peiinde
   F          G
Söyle ne var içinde
   A          G
Beni yolsun yos biraktin
   F          G
Kaybulduk gittik iite

   A          G
Hep arar hiç bulmaz olduk
   F          G
Güneiin batti yok olduk
   A          G
içinde ne varsa söyle
   F          G
Yeterki bakma yüzüme

   G          C
Biraz nefes al ve dinle

  F           A#
Biraz nefes al  ve

  A           C
Bakma yüzüme  inan  sende
  F           D-G
Kabullenme hiç dinleme
  A           C
Bakma yüzüme  inan  sende
  F           D-G
Kabullenme hiç dinleme

  A           G
Hep ayni düiün peiinde
  F           G
Söyle ne var içinde
  A           G
Beni yolsun yos biraktin
  F           G
Kaybulduk gittik iite

  G           C
Biraz nefes al ve dinle

  F           A#
Biraz nefes al   ve

  A           C
Bakma yüzüme  inan  sende
  F           D-G
Kabullenme hiç dinleme
  A           C
Bakma yüzüme  inan  sende
  F           D-G
Kabullenme hiç dinleme

Bakma yüzüme  inan  sende

Kabullenme hiç dinleme

Bakma yüzüme  inan  sende

Konui benle

Bakma yüzüme  inan  sende

Kabullenme hiç dinleme

Bakma yüzüme  inan  sende

Kabullenme hiç dinleme

         A                    A
    Bakma yüzüme        .bakma yüzüme

izlemek isteyen olursa orjnal akorlari ve tablari
Görebilrisiniz. http://youtube.com/watchiv=xasf5hiuzze

Söyleyen : Dorian - Bu gitar akoru 2052 kez okundu

Dorian şarkıları

+ Bakma Yüzüme
+ Gel Gör Beni
+ Oynak
+ Yeniden Hayata

+ Çareler Çaresiz ( 81105 )
+ Damla Damla ( 45968 )