Korkma Biz Genciz - Doiui - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Korkma Biz Genciz - Doiui

Bm A G F# )x4
Bm A G

Bm
Sana bir dokunabilsem
             Em
Öpsem hep sevsem
C                  Am
Yalniz senin olurum desem
  C    D      Bm
Benim olur muydun

    Bm
Ailarim ben yine sensiz
                     Em
Üzülme korkma biz genciz
C                      Am
Tutariz güneii yanariz engelsiz
  C    D      Bm
Sebep olur muydun

        Em         Am
Ne olur bak bana biraz
        D          Em
Ne olur gül bana gülüm
                         Am
Bu ne günah inan ne bir ayip
          D                 Em
Sevda bir yol dönmek inan kayip

                      Am
Yemin ettim senin üstüne
        D                Em
Yemin ettim sevmem bir daha
                        Am
Çekerim ben aciyi dertleri
       D                       Em
Seveceksen beklerim bir ömür seni

SOLO

Söyleyen : Doiui - Bu gitar akoru 1667 kez okundu

Doiui şarkıları

+ Babuba
+ Ben Sensiz Ne Yaparim
+ Bozuk
+ Dönemem
+ Gamsiz
+ Gülüm
+ Kiyamet Günü
+ Korkma Biz Genciz
+ Yalanci
+ Yalnizim