Sonsuza Dek - Doian Canku - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Sonsuza Dek - Doian Canku

Am                                    B7
Sokaklar geçiyorum sizim hüznüm gölgem benim
                 E                         F
Caddeler aiiyorum gözyailarim en sessizliiim
                 Dm7                G
Asilsiz çarelerle yürüyorum iite böyle 
              E
Zamani geriye çeviririm diye

  Am                             B7
Acilar yaiiyorum kavuimak bedeliyle 
                   E                F
Bekliyor biliyorum az ötemde sessizce
                   Dm7              G
Adimlarim yaklaiti görüyorum orda iite
                  E
Kayboluverdi yine sokaklar arasinda 

   Am                                     Dm7     
Elbet birgün yollar çaresizce tükenip son bulacak
     G                         E
Zaman iite yeniden bailamii olacak
   Am                                     Dm7
inanirim kalbim onunla sonsuza dek yaiayacak
    G                        E
Kaybolup gidecek mazide birlikte

TEKRAR

Söyleyen : Doian Canku - Bu gitar akoru 2227 kez okundu

Doian Canku şarkıları

+ Ayrilik
+ Dut Aiaci
+ Gecelerim
+ Geçen Günler
+ insanoilu
+ Sonsuza Dek
+ Yasamak Güzel

+ Çareler Çaresiz ( 81540 )
+ Damla Damla ( 46429 )
+ Söz Vermiitin ( 45987 )