Sakin Sevme Beni - Doia - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Sakin Sevme Beni - Doia

              Kapo 6 orjinal

Am           Dm       F             E
Senin hüznün benim mutluluium olacaksa
E                               Am
Sözle bailadiiimiz yerde kalacaksa
Am           Dm        F          E
Kalp verdiklerinin hesabini tutacaksa
E                        Am
Yok istemem sakin sevme beni

Am                 Em            Dm
Senin kanununda aikla ölmek yasaksa
      G            Dm           Em
Gün gelip yüreiin benide unutacaksa
   Am          G               Dm
Senden yadigar bir resim kalacaksa
E                         Am
Yok istemem sakin sevme beni

Am         G
Aliimali aliimali                             )
 Em                  Dm
Yikilip yeniden kalkmaya                      )
G           F           Dm          C7
Kabullenip sana düieni dünyaya birakmaya      )   2
Am            G         Em      A     Dm
Yüklenip tüm acilarini kendine yaslanmaya     )
 G             F        Dm              Em
Kimsesizliiin hesabini istanbul'dan sormaya   )

Söyleyen : Doia - Bu gitar akoru 1686 kez okundu

Doia şarkıları

+ Sakin Sevme Beni

+ Çareler Çaresiz ( 81979 )
+ Bu Kez Anladim ( 66711 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52647 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49613 )
+ Zor ( 47611 )