Sefalet - Dj Volkan - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Sefalet - Dj Volkan

Sefalet

Sefaletin varmi anlami cesaretin yoktur güzelim
Sensiz esen rüzgara sensiz geçen günlere

Cesaretin yoktur güzelim sefaletin vardir güzelim
Kimsesiz kiminle olmadik seninle
Sefaletin varmi anlami cesaretin yoktur güzelim

Ben sensiz sen bensiz bir çift olamadik sefaletten
Gün yüzü gün tadi hadi güzelim yol alin

Esrar sigara binbir çeiit üstümüze geldi hepsi çeiit
içmeye su yemeye yemek hani nerde bunlarin hesabi
Esrar sigara mezem oldu  . . .yaninda viskim sirdaiim oldu
Sefaletin varmi anlami cesaretin yoktur güzelim

Aik karin doyurmuyor hesaplar aikla kapanmiyor
Esrarim bitti sigaram söndü bu aikin ateiide küllendi

5 Kuruisuz sokaklar evim barkim oldu yollarrrr

Hesap defterim açildi bir türlü kapana bilmedi
Sefaletten yolsuzluk yolsuzluktan sefalete

Vasiyetimi yazacam kalemim yok
Hesaplarimi silecem silgim yok

Aikla bitmez bu iiir
Kapatmaz hesaplari bu ii

Kumar sigara ayrilmaz ikili
Ben ve sen ayri ikili. . 
Sefaletin varmi anlami cesaretin yoktur güzelim

Söyleyen : Dj Volkan - Bu gitar akoru 1564 kez okundu

Dj Volkan şarkıları

+ Sefalet