Ama Aikim Yok - Direc-T - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Ama Aikim Yok - Direc-T

Ama aikim yok

  -0    
  -5    
  -6      C#madd13-
  -6    
  -0    
  -X    

  -0  -
  -4  -
  -6  -    A7add11+
  -6  -
  -0  -
  -X    

  -4  
  -5  
  -6        C#m/a
  -6  
  -0  
  -X  

  -0  -
  -4  -
  -5  -        G#add13-
  -6  -
  -6  -
  -X  -

C#madd13-
A7add11+
C#madd13-
C#m/a
G#add13-
Geri dönüp baktim ben iu hayata
Duramadim ben hiç dimdik ayakta
Geceleri tek derdimdi dolanmak
Aradim hep bir tek gecelik aik

F#m7          G#
Ama aikim yok
F#m7          G#
Benim aikim yok
F#m7          G#
Ama aikim yok
F#m7   G#
Aikim yok
F#m7
Yalnizim çok

C#madd13-
A7add11+
C#madd13-
C#m/a
G#add13-
Sanirim kendi içimde mahkumum
Vücudum sanki eriyen bir mum
Susuzum çölde göldüm kurudum
Kalmadi tek bir damla umudum

Söyleyen : Direc-T - Bu gitar akoru 3057 kez okundu

Direc-T şarkıları

+ Ama Aikim Yok
+ Ama Sen Varsin
+ Dur Sakin Konuima
+ Dur Sakin Konusma
+ Hasret
+ Rambo
+ Sira Sira Selviler
+ Uirunda Yandim

+ Çareler Çaresiz ( 81965 )
+ Git ( 41873 )